Información General: Tablón Informativo

Connectem amb Pell d'Àngel

L’alumnat de 4t d’ESO, havent treballat el llibre de lectura Pell d’Àngel, tingué l’oportunitat de conèixer l’autora del llibre, Conxa Guilabert Fajardo i molt especialment als protagonistes de l’obra: Àngel i Rosa, la seua mare. 

La història conta, dins del gran entramat de ficció que aconsegueix l’autora,  un fet real, verídic i que podem trobar en la societat d’avui dia pertot arreu: les imprudències adolescents. 

 

Al començament de la jornada, l’alumnat del col·legi La Purísima realitzà una presentació i acollida als convidats. En aquesta, agraïen tot l’esforç que havien fet per poder estar amb nosaltres una estona. 

Darrerament, Conxa Guilabert prengué la paraula i amb un acurat i dinàmic repàs explicà com va dur a terme la concepció de l’obra i quin era l’objectiu. 

Finalment i després de la signatura de tots i cada un dels llibres amb molt de gust, tinguérem un temps per parlar i reflexionar sobre l’agradable impacte que aquest llibre, Pell d’Àngel, ha tingut en tots nosaltres. 

 

Sens dubte una experiència única i molt profitosa. Des del col·legi, reiterem el nostre agraïment a totes les persones que ho han fet possible!

 

Vivim aprenent i aprenem vivint!