Información General: Tablón Informativo

PILOTA VALENCIANA A L'IES VEGA BAJA

Des dels departaments d’Educació Física i Valencià s’ha dut a terme un projecte comú on esport i habilitats lingüístiques s’han unit en les modalitats de Pilota Valenciana de Frontó i Raspall. 

D’una banda, el docent de Valencià ha explicat els reglaments d’ambdues disciplines esportives per a la cerca d’informació, de manera que s’han potenciat les habilitats lingüístiques. 

D’altra banda, des de l’àrea d’Educació Física s’ha treballat la part pràctica dels esports, la qual cosa, ha afavorit l’aplicació dels continguts teòrics.  

A més a més, el passat dilluns, l’alumnat tingué l’oportunitat d’assistir a l’IES VEGA BAJA on pogueren gaudir de les seues instal·lacions de Pilota Valenciana. És per tant que a més d’adquirir coneixements sobre la cultura de la nostra Comunitat, millorar l’expressió oral en valencià i conèixer l’esport, s’ha treballat en grups amb la finalitat d’incentivar l’aprenentatge cooperatiu i fer de l’esport un fet real. 

Agrair a l’IES VEGA BAJA per la seua ajuda, pel tracte rebut i per la disponibilitat i amabilitat de cedir-nos les instal·lacions de Pilota Valenciana. Gràcies!